Καλωσόρισμα

Αγαπητή επισκέπτρια, αγαπητέ επισκέπτη
Καλωσόρισες στο ιστολόγιο της ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ.
Δύο είναι οι βασικοί στόχοι αυτού του ιστολογίου :
Ο πρώτος και κυριότερος, να απευθύνουμε μία ανοικτή, μόνιμη πρόσκληση σε όλους εσάς, είτε είστε γονείς είτε έχετε παιδιά στο στενό σας περιβάλλον ηλικίας μέχρι 13 ετών, να τα φέρετε να αθληθούν στην ακαδημία μας.
Ο βασικός, μακροπρόθεσμος στόχος της είναι η δημιουργία αθλητών – αθλητριών ικανών να στελεχώσουν την ανδρική και γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ , οι οποίες θα αγωνιστούν φέτος στην Α1 κατηγορία με απώτερη φιλοδοξία να παραμείνουν σταθερά σε αυτή. Για αυτό το λόγο και η προπόνηση των παιδιών είναι σε υψηλό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι λίγα παιδιά θα φτάσουν στο επίπεδο της ανδρικής ή της γυναικείας ομάδας. Όμως, εξίσου βέβαιο είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν να ωφεληθούν πολλά. Καταρχήν από την άθληση σ’ ένα σπορ που απαιτεί δύναμη, ταχύτητα και αντοχή, που συνδυάζει την κολυμβητική ικανότητα με την ομαδικότητα και τη χαρά του παιχνιδιού με μπάλα. Από την υπομονή, την επιμονή, την αυτοπειθαρχία, την αυτοσυγκέντρωση και το ομαδικό πνεύμα που απαιτείται . Από τις εμπειρίες που αποκτούν μέσα από τις αγωνιστική διαδικασία των ηλικιακών πρωταθλημάτων. Από τις παρέες που δημιουργούν μέσα σε ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον.
Όλα τα παραπάνω επιδρούν ευεργετικά στη σωματική ανάπτυξη, την υγεία, τη διαμόρφωση χαρακτήρα και προσωπικότητας, στοιχεία δηλαδή που απαιτούνται για να κάνουν τα παιδιά ικανά να βάλλουν στόχους στη ζωή τους και να τους κατακτήσουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο γεγονός ούτε σύμπτωση ότι πολλά από τα αγόρια και τα κορίτσια της ακαδημίας μας διακρίνονται για την ωριμότητά τους και για τις σχολικές τους επιδόσεις.
Ωφέλεια όμως προκύπτει και από την αποφυγή δραστηριοτήτων, συνηθειών και συμπεριφορών που έχουν αρνητική επίδραση στην σωματική, συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη και υγεία των παιδιών.
Και τέλος μη ξεχνάμε το γεγονός ότι από τη φύση του το άθλημα βρίσκεται μακριά από το δυσάρεστο φαινόμενο της φαρμακοδιέγερσης.
Ο δεύτερος στόχος είναι να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ενημέρωση γύρω από το συγκεκριμένο άθλημα και ειδικότερα για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ . ΗΡΑΚΛΗΣ. Και όταν λέμε ενημέρωση δεν εννοούμε μόνο την προβολή των όποιων αθλητικών γεγονότων, αθλητικών επιτυχιών ή αποτυχιών αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο άθλημα στην πόλη μας και οι σύλλογοι που το καλλιεργούν. Έτσι όποιος το επιθυμεί θα μπορέσει να στηρίξει την ομαδική προσπάθεια καλλιέργειας και ανάπτυξης του αθλήματός μας.
Ευτυχώς, ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο ή λίγο από μπάσκετ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: