Αναρτήθηκε από: irakliswaterpolo | Σεπτεμβρίου 13, 2009

έναρξη προετοιμασίας

Με τη λήξη του πρωταθλήματος της Α1 αποχαιρετήσαμε τη Λουλού ( GUILET LOUISE -Γαλλία) και τη Μέγκαν (MEGAN DAHLSMITH – Καναδάς) ευχαριστώντας τις για τη βοήθεια που μας πρόσφεραν στην προσπάθεια παραμονής της ομάδας μας στην Α1.

Η αποστολή των νέων γυναικών γύρισε με ένα άτομο λιγότερο από την τελική φάση του πρωταθλήματος – η Ελένη Γούλα παρέμεινε στην Αθήνα για προπονήσεις με την Εθνική ομάδα γυναικών – νέων γυναικών.

Η αποστολή των νεανίδων επέστρεψε από την τελική φάση του πρωταθλήματος με τρία άτομα λιγότερο – τις Μ. Τζίμα, Μ. Πλευρίτου & Μ. Φλώρου οι οποίες, επίσης παρέμειναν στην Αθήνα για προπονήσεις με τις Εθνικές ομάδες νεναίδων & νέων γυναικών. Η Χ. Φλώρου η οποία είχε επίσης κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Τα υπόλοιπα κορίτσια που επέστρεψαν, μαζί με τις μιρότερες αθλήτριές μας συνέχισαν τις προπονήσεις ολόκληρο τον Ιούλιο οπότε και σταμάτησαν για διακοπές.

Εντωμεταξύ, οι Μ.Τζίμα και η Μ. Πλευρίτου συμμετείχαν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία – η Εθνική μας κατέλλαβε την 9η θέση.

Οι Ε. Γούλα  και Μ. Τζίμα συμμετέχουν στην αποστολή νέων γυναικών για το πανευρωπαΙκό πρωτάθλημα νέων γυναικών που διαξάγεται 13 – 20 Σεπτεμβρίου στη Νάπολη της Ιταλίας.

Μετά τις διακοπές, η ομάδα μας συγκεντρώθηκε ξανά στα τέλη Αυγούσοτυ για να ξεκινήσει την προετοιμασίας της.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: